
Η Επίδαυρος και ο Ντάνος του Survivor
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ολοι αυτοί να θεωρούν τους εαυτούς τους «διάσημους»; Ή να τους πλασάρουν ως «διάσημους» οι lifestylλίστες της Πέρα Ρεματίτσας;
Ο τίτλος της ψιλογκόσιπ ιστοσελίδας ήταν «Οι διάσημοι στο φεστιβάλ Επιδαύρου». Κλικάρει η κατίνα μέσα μου να δει τους πυλώνες του πολιτισμού κι οι βασικοί παίκτες είναι «ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Νατάσα Καλογρίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Τζένη Μπότση, η Σάσα Σταμάτη και η Βανέσα Αδαμοπούλου».
Κάποιους τους ήξερα κι από χτες, κάποιους τους μαθαίνω σήμερα: η Νατάσα Καλογρίδη είναι η συνοδός του Λυκουρέζου, η Σάσα Σταμάτη επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Βανέσα Αδαμοπούλου θα σας γελάσω. Και – επειδή το Ιντερνετ είναι πηγή γνώσης – ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι, λέει, ο Ντάνος του «Survivor».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
- Σουδάν: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Ελ Ομπάιντ
- Η Ουκρανία υπογράφει σύμβαση με τη Σουηδία για την αγορά 16 μαχητικών αεροσκαφών Gripen E
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου διατάσσει τον στρατό να καταστρέψει ολοσχερώς τις υποδομές της Χεζμπολάχ
- Παρελθόν από την Εθνική Ολλανδίας ο Ρόναλντ Κούμαν (pic)
- Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του απεργού πείνας Αριστοτέλη Χαντζή
- Ο Τραμπ ανήγγειλε έκτακτο συνέδριο του ρεπουμπλικανικού κόμματος









