Την γρήγορη έξοδο τους από το Μουντιάλ δείχνουν να ξεπερνούν οι Ισπανοί, καθώς μόλις μια μέρα μετά τον «πικρό» αποκλεισμό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή.
Δημοσιεύματα μάλιστα δίνουν ως φαβορί για τον πάγκο των «Φούριας Ρόχας» τον Ισπανό Κίκε Φλόρες. Ο 53χρονος τεχνικός έχει την εμπειρία και τα στοιχεία τα οποία ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμος.
Ως δεύτερη σκέψη υπάρχουν οι περιπτώσεις του Λουίς Ενρίκε και του γνωστού στην Ελλάδα από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ. Σαν ύστατη λύση «παίζουν» και τα ονόματα των Πάκο Χέμεθ αλλά και του Κίκε Σετιέν, ενώ οι περιπτώσεις των Ράφα Μπενίτεθ, Μαρθελίνιο και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κρίνονται δύσκολες.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»