Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάχη κορυφής την Πέμπτη στη Βουλή για την Οικονομία

Μάχη κορυφής την Πέμπτη στη Βουλή για την Οικονομία

Η αξιωματική αντιπολίτευση είχε καταθέσει αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία προκειμένου να «απολογηθεί» ο πρωθυπουργός για τα δεινά που έφερε στους πολίτες η συμφωνία για το χρέος

Την Πέμπτη, στις 12.00, θα ξεκινήσει τελικά στην Ολομέλεια της Βουλής, η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία που είχε ζητήσει εδώ και η ημέρες η ΝΔ.

Όπως έγινε γνωστό, θα προηγηθεί ενημέρωση, στην Ολομέλεια, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τα αποτελέσματα της συμφωνίας της 21ης Ιουνίου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση είχε καταθέσει αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία προκειμένου να «απολογηθεί» ο πρωθυπουργός για τα δεινά που έφερε στους πολίτες η συμφωνία για το χρέος.

Η ΝΔ έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να υπάρξει αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για την Οικονομία, προκειμένου – όπως υποστηρίζει –  να φέρουν στην επιφάνεια τα «γκρίζα» σημεία της συμφωνίας για το χρέος αλλά και να παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ  μέρος του προγράμματος του για τη μεταμνημονιακή εποχή της Ελλάδας.

Η ΝΔ από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας στο Eurogroup υποστήριξε ότι η ρύθμιση που εξασφάλισε η χώρα για το χρέος είναι χαμηλότερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργηθεί από την κυβέρνηση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024