
«Απογειωμένη» δηλώνει η Βίκυ Σταμάτη με την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου
«Είναι πολύ καταβεβλημένος»
Έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκα το πρωί της Δευτέρας η Βίκυ Σταμάτη για να συνοδεύει τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο σπίτι του.
Ο πρώην άνδρας αφέθηκε σήμερα ελεύθερος καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει εκτός φυλακής μέχρι την συζήτηση για την αίτηση αναίρεσης.
Η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι «πολύ καταβεβλημένος. Ήταν στο νοσοκομείο πολλές μέρες. Το κυριότερο είναι το τρομερό συναίσθημα των παιδιών».
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποια είναι τα δικά της συναισθήματα δήλωσε: Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη, δεν μπορώ να σας μιλήσω για λεπτομέρειες. Πάντως, το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω».
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
- Η εμμονή του 89χρονου με τη σύνταξη, οι σφαίρες στο γραφείο εισαγγελέα και ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο
- Η Νάρα Σμιθ «μετακομίζει» από την κουζίνα στη μεγάλη οθόνη
- LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός



