
Στους Μάβερικς ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν
Στους Μάβερικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ
Στους Μάβερικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ.
Ότι οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν πολύ κοντά ήταν ήδη γνωστό, αφού είχαν αποκατασταθεί οι «γέφυρες» μετά το προ τριετίας κάζο, όταν και πάλι ο αμερικάνος σέντερ είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Ντάλας, μόνο για να πάρει πίσω τον λόγο του και να μείνει στους Κλίπερς.
Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και άμα ο 30χρονος σέντερ… κρατήσει αυτή τη φορά το λόγο του θα φοράει τη φανέλα των «Μανς» την επόμενη σεζόν.
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τζόρνταν συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο ύψους 24 εκατ. δολαρίων και όχι πολυετές, όπως γραφόταν.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζόρνταν είχει 12 πόντους και 15,2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου




