Στους Μάβερικς ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν
Στους Μάβερικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ
Στους Μάβερικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ.
Ότι οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν πολύ κοντά ήταν ήδη γνωστό, αφού είχαν αποκατασταθεί οι «γέφυρες» μετά το προ τριετίας κάζο, όταν και πάλι ο αμερικάνος σέντερ είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Ντάλας, μόνο για να πάρει πίσω τον λόγο του και να μείνει στους Κλίπερς.
Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και άμα ο 30χρονος σέντερ… κρατήσει αυτή τη φορά το λόγο του θα φοράει τη φανέλα των «Μανς» την επόμενη σεζόν.
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τζόρνταν συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο ύψους 24 εκατ. δολαρίων και όχι πολυετές, όπως γραφόταν.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζόρνταν είχει 12 πόντους και 15,2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής.
- Κατεπείγουσα επιστολή της ΕΟ του ΚΚΕ «για την επικίνδυνη κατάσταση στις αερομεταφορές και την ασφάλεια των πτήσεων»
- H ΕΕ εξετάζει ποια θα είναι η απάντησή της στις απειλές των ΗΠΑ για την Γροιλανδία, δηλώνει η Κάγια Κάλας
- Ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου – Τι θα συμβεί αν περάσει η συμφωνία με Mercosur κόντρα στα γαλλικά συμφέροντα;
- Η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νίκος Κουρκούλης και οι φήμες χωρισμού: Όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και πώς
- LIVE: Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ
- Δείτε την Γουινόνα Ράιντερ να ποζάρει με τα κόκκινα γυαλιά της, ενώ ο απείθαρχος A$AP Rocky συλλαμβάνεται


