Στους Μάβερικς ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν
Στους Μάβερικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ
Στους Μάβερικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ.
Ότι οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν πολύ κοντά ήταν ήδη γνωστό, αφού είχαν αποκατασταθεί οι «γέφυρες» μετά το προ τριετίας κάζο, όταν και πάλι ο αμερικάνος σέντερ είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Ντάλας, μόνο για να πάρει πίσω τον λόγο του και να μείνει στους Κλίπερς.
Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και άμα ο 30χρονος σέντερ… κρατήσει αυτή τη φορά το λόγο του θα φοράει τη φανέλα των «Μανς» την επόμενη σεζόν.
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τζόρνταν συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο ύψους 24 εκατ. δολαρίων και όχι πολυετές, όπως γραφόταν.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζόρνταν είχει 12 πόντους και 15,2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής.
- Συρία: Σταδιακή αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων, βλέπει η WSJ
- Το Ιράν εξέδωσε ΝΟΤΑΜ για εκτοξεύσεις πυραύλων στο νότιο τμήμα της χώρας
- «Keenadu»: Εντοπίστηκε εξαιρετικά επικίνδυνη απειλή για συσκευές Android
- Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε…»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μειωμένα τεκμήρια φέτος έως και 35%
- Στην ενδέκατη θέση της UEFA παρέμεινε η Ελλάδα