Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκολάρα ο Φορτούνης, ντεμπούτο με δύο τέρματα ο Γκερέρο

Γκολάρα ο Φορτούνης, ντεμπούτο με δύο τέρματα ο Γκερέρο

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τη Βάτενς στο πρώτο φιλικό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με την Βάτενς, με τους Ερυθρόλευκους να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Τρομερό γκολ από τον Κώστα Φορτούνη που ήταν και το πρώτο της χρονιάς για τους Πειραιώτες, ενώ εξαιρετικό ντεμπούτο με δύο τέρματα έκανε ο Γκερέρο.

Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε με το «καλημέρα», από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στις καλές εποχές και να ηγηθεί της προσπάθειας των ερυθρόλευκων. Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, με μια οβίδα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Βάτενς.

Ο 22χρονος μέσος Μαντί Καμαρά έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού, παίζοντας μαζί με τον Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας. Ο Καμαρά έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και έβγαλε κάποιες καλές συνεργασίες με τον Φορτούνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Μάνο για την κορυφή της επίθεσης και ο Έλληνας επιθετικός είχε καλή εικόνα. Μπήκε σε φάσεις, είδε δοκάρι αλλά κι ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα και τον 16χρονο αμυντικό, Νικήτα Νικόλη θέλοντας να επιβραβεύσει τον νεαρό μπακ για την προσπάθεια που κάνει καθημερινά στις προπονήσεις. Ένας ακόμα παίκτης από την ακαδημία του Ολυμπιακού που δείχνει την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε και ο Ισπανός στράικερ, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με τον 29χρονο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα δύο φορές. Ο Γκερέρο σκόραρε στο 67′ με ωραία εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ των Ερυθρόλευκων, ενώ έκανε το 3-0 με ωραία κεφαλιά στο 83′.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας φυσικά να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Αυτό άλλωστε ήταν το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας για τους ερυθρόλευκους και ο Μαρτίνς ήθελε να δει όλους τους παίκτες.

Ο Μαρτίνς έβαλε στα γκολπόστ τον Γιαννιώτη ενώ άλλαξε και όλη την άμυνα, και παράλληλα χρησιμοποίησε τον Γκερέρο με τον Τζούρτζεβιτς στην επίθεση, με τον Ολυμπιακό να παίζει με δύο επιθετικούς. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς άφησε στο ματς τον Καμαρά, καθώς δεν αντικατέστησε τον νεαρό μέσο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Νικολής, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μανθάτης, Βρουσάι, Μάνος.

Ολυμπιακός (δεύτερο ημίχρονο): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Σάλιακας, Ρομαό, Νικολάου, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πάρντο, Βέργος, Γκερέρο, Τζούρτζεβιτς.

Βάτενς: Βάτενς: Όσβαλντ, Νεουράουτερ, Καμπρέρα, Σβόμποντα, Νίτζλαντερ, Φιλίπ, Σαντίν, Μάντερ, Γιεμπόα, Κάτνικ, Γιαρέγκουι.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024