Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Ουντινέζε: Απομένουν οι λεπτομέρειες για τις μεταγραφές των Καρνέζη και Μέρετ στη Νάπολι

Πρόεδρος Ουντινέζε: Απομένουν οι λεπτομέρειες για τις μεταγραφές των Καρνέζη και Μέρετ στη Νάπολι

Πρώτη επιβεβαίωση δια επισήμου στόματος για τις μεταγραφές των Ορέστη Καρνέζη και Άλεξ Μέρετ στη Νάπολι, με τον πρόεδρο της Ουντινέζε να αποκαλύπτει ότι απομένουν οι λεπτομέρειες.

Ο ιδιοκτήτης της Ουντινέζε, Τζιαμπάολο Πότσο, παραδέχθηκε στα ιταλικά ΜΜΕ ότι η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νάπολι για τις μεταγραφές των Άλεξ Μέρετ και Ορέστη Καρνέζη. «Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά δουλεύουμε για να τις διευθετήσουμε», αποκρίθηκε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο πολύπειρος παράγοντας, όπως αποκάλυψε το TuttoNapoli.

Το ποσό που αναμένεται να πληρώσουν οι «παρτονοπέι» ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ και οι λεπτομέρειες για τις οποίες κάνει λόγο ο Πότσο πιθανότατα αφορούν στο επιπρόσθετο ποσό που θα δοθεί με τη μορφή μπόνους, αφού τα ιταλικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για 5.000.000 με 10.000.000 επιπλέον.

Ο 32χρονος Έλληνας τερματοφύλακας προορίζεται για το ρόλο του αναπληρωματικού στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, αντικαθιστώντας τον Λουίτζι Σέπε, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακινηθεί στη Σασουόλο. Παράλληλα, ο Καρνέζης αναμένεται να αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ. Η Νάπολι δείχνει να πιστεύει πολύ στον 21χρονο και ο βασικός λόγος για τον οποίο επιμένει πολύ στην απόκτηση (και) του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Ιταλό γκολκίπερ.

Στην ιταλική ομάδα εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις για τη διαδοχή των Πέπε Ρέινα (πάει στη Μίλαν) και Λουίτζι Σέπε, όπως εκείνες των Αλφόνς Αρεολά, Ρουί Πατρίσιο, Πετρ Τσεχ, Μάτια Πέριν και Μπερντ Λένο, ωστόσο κατέληξαν στο «πακέτο» των παικτών της Ουντινέζε, το οποίο θεώρησαν πολύ ελκυστικό.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024