Αποδοκιμασίες κατά Αχτσιόγλου, Μπουτάρη για τη Β. Μακεδονία
Ακόμα ένα περιστατικό λαϊκής οργής σε βάρος της κυβέρνησης για τη Μακεδονία και τη συμφωνία των Πρεσπών σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη
Ακόμα ένα περιστατικό λαϊκής οργής σε βάρος της κυβέρνησης για τη Μακεδονία και τη συμφωνία των Πρεσπών σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε η Έφη Αχτσιόγλου και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την ομιλία της υπουργού Εργασίας στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.
Η υπουργός Εργασίας και ο Νίκος Παρασκευόπουλος που είναι ομιλητές στην εκδήλωση, έφτασαν στο Δημαρχείο και εισήλθαν από την πίσω πλευρά.
Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες, τραγουδούσαν και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και της κυβέρνησης, ενώ αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Σύμφωνα με το voria.gr, ανάμεσα στα συνθήματα οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν: «Στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια».
Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας.
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Συνταγή: Σαγκρία χωρίς αλκοόλ
- Σε κλινικές ενηλίκων τα παιδιά με σπάνιες παθήσεις από την εφηβεία και μετά
- ΗΠΑ: Νέος θάνατος μετά από καταδίωξη της ICE στη Φλόριντα





