Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στάση εργασίας στο Μετρό το βράδυ της Παρασκευής

Στάση εργασίας στο Μετρό το βράδυ της Παρασκευής

Από τις 23:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν σήμερα το βράδυ οι συρμοί του Μετρό (2 και 3) από τις 23:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Τη στάση εργασίας εξήγγειλε το σωματείο των ηλεκτροδηγών, καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, τα μέλη του δεν έχουν λάβει καμία απάντηση στα αιτήματά τους, τα οποία έθεσαν αρμοδίων κατά την προειδοποιητική στάση εργασίας την προηγούμενη Δευτέρα. Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Έλεγχοι σε λεωφορεία-τρόλεϊ

Στο μεταξύ, με στόχο να μπει τέλος στη λαθρεπιβίβαση στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, από την ερχόμενη Δευτέρα ο Οργανισμός Αστικός Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) θα επιτρέπει την είσοδο μόνο από την μπροστινή πόρτα. Παράλληλα, θα ξεκινήσουν και οι έλεγχοι εισιτηρίων, κατά προτεραιότητα στις ώρες αιχμής.

Τα πρώτα στοιχεία από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου δείχνουν ότι μόλις το 20% των επιβατών στα δύο αυτά μέσα φτάνει ως τα επικυρωτικά μηχανήματα. Από αυτούς δεν είναι όλοι λαθρεπιβάτες, αλλά κάτοχοι μηνιαίων καρτών που όμως δεν έχουν καταλάβει ότι η κάρτα τους πρέπει να επικυρώνεται σε κάθε μέσο στο οποίο εισέρχονται.

Πάντως, οι οδηγοί, στη συντριπτική τους πλειονότητα, αρνούνται να επιβλέπουν την επικύρωση των εισιτηρίων και προβλέπουν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια με την υποχρεωτική είσοδο από την μπροστινή πόρτα. Επίσης, δηλώνουν αδυναμία να επιβλέπουν, αλλά και να απαγορεύουν την είσοδο επιβατών από τις υπόλοιπες πόρτες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024