Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τυνησία πήρε τη νίκη γοήτρου από τον Παναμά με ανατροπή

Η Τυνησία πήρε τη νίκη γοήτρου από τον Παναμά με ανατροπή

Νίκησε με 2-1 στο ματς... της ουράς

Με ανατροπή και νίκη γοήτρου αποχαιρετά η Τυνησία το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η ομάδα του Ναμπίλ Μααλούλ επικράτησε με 2-1 του Παναμά, παρά το γεγονός ότι στο 33΄ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μεριά.

Στην επανάληψη η Τυνησία ανέβασε ταχύτητα, πίεσε και με τους Μπεν Γιουσέφ (51΄) και Καζρί (66΄) να βρίσκουν δίχτυα ολοκλήρωσε την ανατροπή και πανηγύρισε τη μοναδική νίκη της στη διοργάνωση, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του 7ου ομίλου.

Στον αντίποδα, ο Παναμάς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι Τυνήσιοι, οι οποίοι πανηγύρισαν απόψε την πρώτη νίκη τους σε Μουντιάλ μετά από 40 χρόνια (σ.σ. τελευταία χρονιά ήταν το 1978), είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις επιθετικές τους ενέργειες.

Στο 33΄ μάλιστα είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη και τον Μεριά να χαρίζει με αυτογκόλ το προβάδισμα στον Παναμά. Μπεν Γιουσέφ (39΄) και Τόρες (45΄) προσπάθησαν με χαμένες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αλλά ο Παναμάς ήταν αυτός που πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο 1-0.

Στην επανάληψη, η πίεση των Τυνήσιων απέδωσε καρπούς, με τον Καζρί να βγάζει στο 51΄ παράλληλη μπαλιά στο Μπεν Γιουσέφ, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1.

Οι Αφρικανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και 15 λεπτά μετά την ισοφάριση είδαν τον Χανταντί να μοιράζει την ασίστ στον Καζρί και αυτός με τη σειρά του να σημειώνει την ανατροπή για την Τυνησία (2-1).

Στο 72΄ η ομάδα του Ναμπίλ Μααλούλ είδε το σουτ του Μπαρσένας να καταλήγει στα δίχτυα τους, αλλά το επιθετικό φάουλ του Τεγιάδο στον Μεριά που είχε προηγηθεί ακύρωσε το γκολ.

Διαιτητής: Ναβάφ Σουκράλα (Μπαχρέιν)

Κίτρινες κάρτες: 78΄ Αβίλα, 80΄ Γκόμες, 90+6΄ Τεχάδα – 44΄ Σασί, 71΄ Μπαντρί, 90+3΄ Σααλελί,

ΠΑΝΑΜΑΣ (Ερνάν Γκόμες): Πενέδο, Μασάδο, Ρ. Τόρες (56′ Τεχάδα), Εσκομπάρ, Οβαλέ, Μπαρσένας, Γοδότι, Γκόμες, Αβίλα (81′ Αρόγιο), Ροντρίγκες, Τζ. Τόρες (46′ Κάμινγκς).

ΤΥΝΗΣΙΑ (Ναμπίλ Μααλούλ): Ματχλουτχί, Νάγκες, Μπεντουΐ, Μεριάχ, Χαντάντι, Σασί (46′ Μπαντρί), Σκιρί, Σααλελί, Μπεν Γιουσέφ, Σλιτί (76′ Καλίλ), Καζρί (89′ Σραρφί)

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024