
Ίδιο σχήμα με Γαλλία ο Σαμπάολι, απών από την προπόνηση ο Πέρες
Τη χρησιμοποίηση του 4-3-3 απέναντι στη Γαλλία σκέφτεται ο τεχνικός της Αργεντινής
Το λαϊκό ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» φέρεται να σκέφτεται ο Χόρχε Σαμπάολι. Όπως διαρρέεται από το επιτελείο της ομάδας, ο Αργεντινός τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει απέναντι στη Γαλλία την ίδια ομάδα που είχε χρησιμοποιήσει στην νικηφόρα αναμέτρηση με τη Νιγηρία.
Στην προπόνηση της Πέμπτης (28/6) η οποία ήταν ανοικτή για ένα διάστημα στους δημοσιογράφους, ο Σαμπάολι δεν είχε στη διάθεσή του τον Έντσο Πέρες. Ο κεντρικός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ που ήταν βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια της Αργεντινής, αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό στο ισχίο και δεν μπόρεσε να προπονηθεί.
Ωστόσο το ιατρικό τιμ της «Αλμπισελέστε» επιβεβαιώνει πως ο 32χρονος θα είναι έγκαιρα έτοιμος ούτως ώστε να προλάβει την αναμέτρηση των «16» κόντρα στη Γαλλία το Σάββατο (30/6).
Σε περίπτωση που ο Σαμπάολι παρατάξει το ίδιο σύστημα, την ενδεκάδα της Αργεντινής θα αποτελέσουν οι Αρμάνι, Μερκάδο, Ταλιαφίκο, Ρόχο, Οταμέντι, Μπανέγκα, Μασεράνο, Πέρες, Ιγκουαΐν, Μέσι και Ντι Μαρία.
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
