Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας και έχει πάρει την ομορφιά της γνωστής μαμάς του. Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Άχλα της Άνδρου και ανέβασε φωτογραφία στο Ίνσταγκραμ παρέα με τους φίλους του, το θείο του Θοδωρή Μισόκαλο και την κοπέλα του τελευταίου, Φένια. Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το νέο εκκεντρικό look στα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.