Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Οικονομία ζητά η ΝΔ
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να υπάρξει αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, προκειμένου να φέρουν στην επιφάνεια τα «γκρίζα» σημεία της συμφωνίας για το χρέος
Πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία προκειμένου να «απολογηθεί» ο πρωθυπουργός για τα δεινά που έφερε στους πολίτες η συμφωνία για το χρέος καταθέτει εντός της ημέρας η ΝΔ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να υπάρξει αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, προκειμένου να φέρουν στην επιφάνεια τα «γκρίζα» σημεία της συμφωνίας για το χρέος αλλά και να παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ μέρος του προγράμματος του για τη μεταμνημονιακή εποχή της Ελλάδας.
Η ΝΔ από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας στο Eurogroup υποστήριξε ότι η ρύθμιση που εξασφάλισε η χώρα για το χρέος είναι χαμηλότερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργηθεί από την κυβέρνηση.
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Νίκη 6άδας το Περιστέρι Betsson στο Μαρούσι (84-61) – Επιβλητικός ο Προμηθέας στη Μύκονο (99-89)
- Πώς το TikTok έγινε συμφωνία δισεκατομμυρίων στις ΗΠΑ
- Ποιος άλλος; Γκολ ο Ελ Κααμπί και 0-1 ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο (vid)
- H Meta γονατίζει από το κόστος της ΑΙ, δρομολογεί σαρωτικές απολύσεις
- Θεσσαλονίκη: Τι λέει τώρα για το μαχαίρι ο 23χρονος δράστης – Αναζητούν τους φίλους του θύματος οι Αρχές

