O Γαλλικός luxury οίκος ταξιδεύει τα προϊόντα του σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς οι φανς του είναι διασκορπισμένοι παντού.  Ο YSL μας έχει συνηθίσει σε φαντασμαγορικά beauty και fashion projects και όπως είχε γίνει και στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο, αυτή τη φορά φιλοξενείται σε ένα ξενοδοχείο στην Ισπανία.

Με το #YSLBEAUTYHOTEL project, αναλαμβάνει να μοιράσει συμβουλές και προϊόντα ομορφιάς σε ένα εξαίσιο ιστορικό κτίριο στη Μαδρίτη, που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο για τις ανάγκες του beauty event.  Κάθε δωμάτιο και κάθε σουίτα είναι αφιερωμένα στις απολαύσεις «ομορφιάς» του οίκου.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια περιήγηση ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά προιόντα της γνωστής εταιρείας.  Από το Touche Éclat, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992 και είναι από τα Best seller του οίκου, μέχρι το Rouge Volupté, το πιο διάσημο κραγιόν του, το τελευταίο του αντρικό άρωμα Y από τον Yves Saint Laurent αλλά και το θρυλικό άρωμά του Black Opium, το οποίο δημιουργήθηκε το 2014.

Λουτρά γεμάτα glitter, νέον φώτα παντού και ο make up artist Kley Kafe, ήταν μερικά που συντέλεσαν να γίνει η εμπειρία ομορφιάς, στους καλεσμένους του ξενοδοχείου, μία αξέχαστη βραδιά.