Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νεϊμάρ εξήγησε γιατί έβαλε τα κλάματα

Ο Νεϊμάρ εξήγησε γιατί έβαλε τα κλάματα

Μόλις έχει τελειώσει ο αγώνας της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα, με τους βραζιλιάνους να παίρνουν μια δύσκολη νίκη. Οι κάμερες όμως δεν εστιάζουν στου πανηγυρισμούς των παικτών της σελεσάο, αλλά στον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει γονατίσει στο γήπεδο και κλαίει

Μόλις έχει τελειώσει ο αγώνας της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα, με τους βραζιλιάνους να παίρνουν μια δύσκολη νίκη. Οι κάμερες όμως δεν εστιάζουν στου πανηγυρισμούς των παικτών της σελεσάο, αλλά στον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει γονατίσει στο γήπεδο και κλαίει.

Όλοι απορούν. Δεν πήρε δα και το Μουντιάλ για να κλαίει από χαρά.

Λίγο αργότερα, με ανάρτηση του στο Instagram έλυσε κάθε απορία για την αντίδρασή του, τονίζοντας ότι τα δάκρυά του δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης «προήλθαν από ευτυχία», ωστόσο, υπογράμμισε τον αγώνα που κατέβαλλε για να είναι έτοιμος να παίξει στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν γνωρίζει τι πέρασα για να βρίσκομαι εδώ», πόσταρε στο Instagram ο 26χρονος και συνέχισε: «Έκλαψα από χαρά, προήλθε από την τεράστια επιθυμία για τη νίκη. Τα πράγματα ποτέ δεν ήταν εύκολα στη ζωή μου, οπότε γιατί να το ξέρουν αυτό όλοι;»

Ο Νεϊμάρ δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στους συμπαίκτες του και επιμένει ότι η Βραζιλία παραμένει σε πορεία πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Το όνειρο, όχι, ο στόχος, παραμένει ζωντανός. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση παιδιά. Ήσασταν εξαιρετικοί».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024