Ο Γιαννακόπουλος θα παραστεί στη συζήτηση για τη χρήση της Λεωφόρου
Ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ για την παρουσία του
Την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις συζητήσεις για τη σύμβαση χρήσης της Λεωφόρου αποκάλυψε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και πλέον και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι θα δώσει το παρών στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα για το «Απόστολος Νικολαΐδης» μαζί με τον Παναγιώτη Μπόμη και τον δικηγόρο του.
Η παρουσία του Γιαννακόπουλου στη συνάντηση είναι πολύ σημαντική, ενώ ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος αναφέρει στην επιστολή του ότι η ισχύουσα σύμβαση «είναι ενάντια στα συμφέροντα του Ερασιτέχνη» και απαιτεί την επαναδιαπραγμάτευση της.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη δηλώνει στο περιβάλλον του ότι δεν αντιμετωπίζει αρνητικά τη μετακόμιση της ομάδας ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ, όμως επιμένει ότι όσο θα παίζει στη Λεωφόρο η ΠΑΕ θα να τηρεί τη συμφωνία.
- Τζέρεμι Ο. Χάρις: Ελεύθερος χωρίς κατηγορίες στην Ιαπωνία ο ηθοποιός του Emily In Paris μετά την υπόθεση MDMA
- Κέμνιτζ – Πανιώνιος 73-68: «Έμεινε» από δυνάμεις στο 4ο δεκάλεπτο…
- Agrotica: Η ΔΕΘ μεταφέρει την κλαδική έκθεση – Κινητοποιήσεις και αποχώρηση εταιρειών αλλάζει τον σχεδιασμό
- Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός ο οδηγός της νταλίκας που ανατράπηκε στην Ιονία Οδό
- Καρδίτσα – Μερσίν 72-80: Πλήρωσε την κακή πρώτη περίοδο
- Τα τρία αεροδρόμια που ξαναγράφουν τον παγκόσμιο χάρτη πτήσεων


