Την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις συζητήσεις για τη σύμβαση χρήσης της Λεωφόρου αποκάλυψε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και πλέον και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι θα δώσει το παρών στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα για το «Απόστολος Νικολαΐδης» μαζί με τον Παναγιώτη Μπόμη και τον δικηγόρο του.
Η παρουσία του Γιαννακόπουλου στη συνάντηση είναι πολύ σημαντική, ενώ ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος αναφέρει στην επιστολή του ότι η ισχύουσα σύμβαση «είναι ενάντια στα συμφέροντα του Ερασιτέχνη» και απαιτεί την επαναδιαπραγμάτευση της.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη δηλώνει στο περιβάλλον του ότι δεν αντιμετωπίζει αρνητικά τη μετακόμιση της ομάδας ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ, όμως επιμένει ότι όσο θα παίζει στη Λεωφόρο η ΠΑΕ θα να τηρεί τη συμφωνία.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το Defensa Central, ο Πέρεθ έχει μόνο έναν άνθρωπο στο μυαλό του για να λύσει την συνεχιζόμενη κρίση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν