Thessaloniki Pride 2018
Στο Pride Concert θα βρεθούν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μύρωνας Στρατής και οι Kings
Το φετινό Thessaloniki Pride ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου και είναι αφιερωμένη στην οικογένεια θέτοντας ως αιτήματα μέτρα προστασίας και την νομική κατοχύρωση ΛΟΑΤΚΙ ατόμων σε επίπεδο τεκνοθεσίας αλλά και την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου έγγαμων τρανς ατόμων.
Οι εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride ξεκίνησαν από την Τετάρτη, ενώ σήμερα, από τις 12:00 το μεσημέρι το φεστιβάλ μεταφέρθηκε στον Λευκό Πύργο από όπου ξεκίνησε και η μεγάλη παρέλαση, για να καταλήξει στο ίδιο μέρος δύο ώρες αργότερα. Στις 21:30 θα ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία (Pride Concert), με την οποία θα πέσει η αυλαία του φεστιβάλ.
Και φέτος, στο Pride Concert θα βρεθούν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μύρωνας Στρατής και οι Kings, οι νικητές κι οι νικήτριες του «Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο» House of Drama που θα παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show υπέρ της διαφορετικότητας, ενώ κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη, γνωστή για την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα.
- Ο «τσάρος των συνόρων» του Τραμπ ανακοινώνει την απόσυρση της ICE από την Μινεσότα
- Εθνική Ελλάδας: Κόντρα σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία στο Nations League
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί
