
Στα σκαριά συντάντηση Τραμπ – Πούτιν
Ο αμερικανός πρόεδρος επιθυμεί διακαώς μια συνάντηση με τον ρώσο ηγέτη και πιέζει τη διστακτική ομάδα του για να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Βιέννη
Μετά το «ιστορικό» πυρηνικό τετ α τετ με τον Κιμ της Β. Κορέας, ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί διακαώς μια διάσκεψη κορυφής με τον Βλαντίμιρ Πούτιν – η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγκυρων αμερικανικών ΜΜΕ ενδέχεται να γίνει τον Ιούλιο στη Βιέννη.
«Μια συνάντηση με τον Πούτιν φαίνεται σαν η τέλεια επόμενη πράξη στο πολιτικό σόου ενός προέδρου των ΗΠΑ που έχει αγκαλιάσει την προσωπική διπλωματία με τους αυταρχικούς αντιπάλους της Αμερικής ως υπογραφή της εξωτερικής πολιτικής του» γράφει ο «New Yorker».
Πληροφορίες της «Washington Post» και της «Wall Street Journal» συγκλίνουν ότι μετά τη διάσκεψη κορυφής της Σιγκαπούρης με τον σταλινικό δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ πιέζει την (διστακτική) ομάδα του να διοργανώσει άλλο ένα θεαματικό τετ α τετ, αυτή τη φορά με τον «τσάρο» του Κρεμλίνου, μέσα στο καλοκαίρι. Οι σχετικές διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και εβδομάδες, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»
- Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- Άρης Betsson: Στην ΚΑΕ τα αναπτυξιακά τμήματα μπάσκετ του συλλόγου




