Καιρός ήταν. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι η αταίριαστη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του οδεύει προς το τέλος της μετά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», αυτή καθαυτή η συμφωνία είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα (από τα Τέμπη και πάνω) και την εξαέρωση των ποσοστών των ΑΝΕΛ. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το «καλό παιδί», «ο έντιμος σύντροφος» και το «αδέλφι» του, όπως κατά καιρούς αποκαλούσε και αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο (τότε που πήγαινε τακτικά στο σπίτι του και έτρωγαν πεταλίδες), μπορεί να μην ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας και να τον στήριξε, πλην όμως αυτή η στήριξη έχει ημερομηνία λήξεως. Ετσι έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώσει τούτο:

Και ψήφος εμπιστοσύνης

«Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος να προκαλέσει τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, εάν κρίνει ότι αυτό είναι χρήσιμο, θα το πράξει». Ακολούθως και έπειτα από διευκρινιστικές ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι πράγματι «και θα ζητήσουμε και θα λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης εφόσον δεν στηρίξουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό οι Ανεξάρτητοι Ελληνες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο