Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν ο Τσίπρας χάνει τον συγκυβερνήτη του

Οταν ο Τσίπρας χάνει τον συγκυβερνήτη του

Ο πρωθυπουργός αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι η αταίριαστη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του οδεύει προς το τέλος της

Καιρός ήταν. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι η αταίριαστη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του οδεύει προς το τέλος της μετά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», αυτή καθαυτή η συμφωνία είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα (από τα Τέμπη και πάνω) και την εξαέρωση των ποσοστών των ΑΝΕΛ. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το «καλό παιδί», «ο έντιμος σύντροφος» και το «αδέλφι» του, όπως κατά καιρούς αποκαλούσε και αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο (τότε που πήγαινε τακτικά στο σπίτι του και έτρωγαν πεταλίδες), μπορεί να μην ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας και να τον στήριξε, πλην όμως αυτή η στήριξη έχει ημερομηνία λήξεως. Ετσι έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώσει τούτο:

Και ψήφος εμπιστοσύνης

«Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος να προκαλέσει τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, εάν κρίνει ότι αυτό είναι χρήσιμο, θα το πράξει». Ακολούθως και έπειτα από διευκρινιστικές ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι πράγματι «και θα ζητήσουμε και θα λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης εφόσον δεν στηρίξουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό οι Ανεξάρτητοι Ελληνες».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024