Οι προτάσεις της ΕΕ δεν ικανοποιούν το Ιράν
Δεν ικανοποιούν οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τη διάσωση της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας της χώρας, Αλί Ακμπάρ Σαλεχί.
Ο επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας του Ιράν δήλωσε την Τρίτη ότι οι προτάσεις της Ευρώπης με στόχο να διασωθεί η συμφωνία του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από αυτήν δεν ικανοποιούν την Τεχεράνη, προειδοποιώντας ότι όλοι θα χάσουν εάν η χώρα του περιθωριοποιηθεί από τη Δύση, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Ο Αλί Ακμπάρ Σαλεχί επισήμανε την απογοήτευση της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, διευκρίνισε το πρακτορείο.
Αναφερόμενος στη συμφωνία, τις προσπάθειες της Ουάσιγκτον να περιθωριοποιηθεί η Τεχεράνη και τον ρόλο του Ιράν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ο Σαλεχί δήλωσε πως αν η κατάσταση «συνεχίσει έτσι, όλα τα μέρη θα χάσουν».
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι για την 24ωρη λειτουργία και τα ζητήματα ασφαλείας
- Βρυξέλλες: Κόκκινη μπογιά έριξαν άγνωστοι την είσοδο του προξενείου της Πολωνίας
- Ολυμπιακός: Σε 15 ημιτελικούς, με 17 αθλητές οι «ερυθρόλευκοι»!
- Τραγωδία στην Ιταλία: 10χρονος σκοτώθηκε σε αναρρίχηση
- «Project Sunrise»: Το όραμα των ΗΠΑ για μια πολυτελή υπερσύγχρονη Γάζα
- LIVE: Νιούκαστλ – Τσέλσι


