Οι προτάσεις της ΕΕ δεν ικανοποιούν το Ιράν
Δεν ικανοποιούν οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τη διάσωση της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας της χώρας, Αλί Ακμπάρ Σαλεχί.
Ο επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας του Ιράν δήλωσε την Τρίτη ότι οι προτάσεις της Ευρώπης με στόχο να διασωθεί η συμφωνία του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από αυτήν δεν ικανοποιούν την Τεχεράνη, προειδοποιώντας ότι όλοι θα χάσουν εάν η χώρα του περιθωριοποιηθεί από τη Δύση, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Ο Αλί Ακμπάρ Σαλεχί επισήμανε την απογοήτευση της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, διευκρίνισε το πρακτορείο.
Αναφερόμενος στη συμφωνία, τις προσπάθειες της Ουάσιγκτον να περιθωριοποιηθεί η Τεχεράνη και τον ρόλο του Ιράν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ο Σαλεχί δήλωσε πως αν η κατάσταση «συνεχίσει έτσι, όλα τα μέρη θα χάσουν».
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442