Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Μακρόν με έφηβο που τον φώναξε «Μανού»: Θα με αποκαλείς Κύριο

Έξαλλος ο Μακρόν με έφηβο που τον φώναξε «Μανού»: Θα με αποκαλείς Κύριο

Ποιος είδε τον Μανουέλ Μακρόν και δεν τον... φοβήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Μον Βαλεριάν, στους εορτασμούς της 18ης Ιουνίου, όταν ένας νεαρός Γάλλος αστειευόμενος τον αποκάλεσε «Μανού», το υποκοριστικό του Μανουέλ

Ποιος είδε τον Μανουέλ Μακρόν και δεν τον… φοβήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Μον Βαλεριάν, στα πλαίσια εορτασμών της 18ης Ιουνίου, όταν ένας νεαρός Γάλλος αστειευόμενος τον αποκάλεσε «Μανού», το υποκοριστικό του Μανουέλ.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο γάλλος πρόεδρος πλησιάζει το κοινό για να χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί τους, ακούγεται ένας νεαρός να του λέει «Είσαι καλά, Μανού;»

Αυτή η φράση εξόργισε τον Μακρόν, ο οποίος φανερά ενοχλημένος απάντησε «Οχι, αυτό δεν γίνεται, όχι, όχι, όχι, όχι» και συνέχισε: «Βρίσκεσαι σε μια επίσημη τελετή και θα συμπεριφέρεσαι όπως πρέπει. Μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν ανόητος αλλά σήμερα είναι η ημέρα της Μασσαλιώτιδας και θα με αποκαλείς Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ή κύριε. Εντάξει; Άντε».

Ο νεαρός φανερά μετανιωμένος απάντησε «Μάλιστα κύριε Πρόεδρε», κάτι που φαίνεται πως δεν έπεισε ιδιαίτερα τον Μακρόν, ο οποίος συνέχισε: «να κάνεις τα πράγματα με τη σωστή σειρά. Την ημέρα που θέλεις να κάνεις επανάσταση, να έχεις φροντίσει να έχει πάρει το πτυχίο σου, να έχεις βρει δουλειά και να μπορείς να συντηρείς τον εαυτό σου. Τότε μπορείς να δίνεις μαθήματα σε άλλους».

Το βίντεο δημοσίευσε ο Μακρόν στον λογαριασμό του στο Twitter με τη λεζάντα: «ο σεβασμός είναι το ελάχιστο σε μια Δημοκρατία. Ειδικά την 18η Ιουνίου. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να κάνουμε μια χαλαρή συζήτηση, δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024