Το μεταξωτό τούλινο φόρεμα από τη σειρά 5226 της Σήλιας Κριθαριώτη κάνει τα μικρά κορίτσια να μοιάζουν με πριγκίπισσες.

Η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια, δημιουργεί τις ωραιότερες συλλογές ρούχων και βαπτιστικών για αγόρια και κορίτσια. Ρούχα και αξεσουάρ για τη βάπτιση, στο στυλ που μόνο σε παιδικές boutiques του οίκου Dior στο Παρίσι, μπορείς να συναντήσεις. Τα φορέματα των κοριτσιών με χειροποίητες δαντέλες, βολάν, λουλούδια, τούλια, είναι πραγματικά υπέροχα.

Σε λευκά και ροζ, ιβουάρ χρώματα. Το ivory θυμίζει τα ρουχαλάκια που φορούν οι μικροί πρωταγωνιστές κινηματογραφικών ταινιών. Το pink dress είναι ένα μοναδικό «λουλούδι» που χαρίζει αισιοδοξία. Τα κοστούμια των αγοριών, καλοραμμένα, πραγματικά εξαιρετικά. Η σειρά 5226 κλέβει καρδιές. Τα είδη βάπτισης πωλούνται στα δύο καταστήματα με τη σφραγίδα 5226. Στο κλασικό μαγαζί του Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου Α, 4)  και στον πρώτο όροφο του Golden Hall.

 

Η Σήλια, η διεθνής Σήλια των μεγάλων κολεξιόν και διεθνών προσωπικοτήτων που επιλέγουν δημιουργίες της, σχεδιάζει με την ίδια επιτυχία για τους μικρούς της παραμυθένιους ήρωες. Η αδελφή της Λένια Κριθαριώτη, είναι το επιχειρηματικό μυαλό που με σοβαρότητα και σταθερότητα «τρέχει» τα δύο καταστήματα. Η συλλογή ρούχων και βαπτιστικών για το καλοκαίρι, κλέβει καρδιές…