Με νέα 48ωρη άδεια, την τρίτη κατά σειρά, βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού ο καταδικασμένος  για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας.

Έξω από τις φυλακές τον περίμενε η Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Έκτορας Κουφοντίνας καθώς και λίγοι αλληλέγγυοι.

Εκτός φυλακής με 48ωρη άδεια ο Δ. Κουφοντίνας

Εκτός φυλακής με 48ωρη άδεια ο Δ. ΚουφοντίναςΔιαβάστε περισσότερα στο http://www.in.gr/2018/06/19/greece/vgike-nea-48ori-adeia-apo-tis-fylakes-korydallou-o-koufontinas/

Δημοσιεύτηκε από in.gr στις Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κ. Κουφοντίνας μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε εξαιτίας της απεργίας πείνας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ξεκινήσει αρκετές ημέρες πριν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγησης της τρίτης άδειας που είχε αιτηθεί.

Τελικά, το αρμόδιο Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, ενέκρινε στις 14 Ιουνίου ομόφωνα 48ωρη άδεια στον Δ. Κουφοντίνα με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του μία φορά την ημέρα και μεταξύ των ωρών 10π.μ. με 14μ.μ.