Ένγκελς: Όταν πιστεύεις ότι τα τεστ τελείωσαν αλλά…
Όρεξη για χιούμορ είχε ο Μπιόρν Ένγκελς αυτοσσαρκαζόμενος τη στιγμή που οι γυμναστές του Ολυμπιακού τον ζόρισαν στα εργομετρικά τεστ
Χθες έγιναν τα πρώτα εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Χωρίς αμφιβολία ήταν μια κοπιαστική ημέρα για τους ερυθρόλευκους και κυρίως για τον Μπιόρν Ένγκελς.
Ο Βέλγος στόπερ του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών τεστ είπε να αυτοσαρκαστεί λίγο. Ο γυμναστής της ομάδας, Χρήστος Μουρίκης, φαίνεται πως ζόρισε λίγο παραπάνω τον κεντρικό αμυντικό, γεγονός το οποίο δεν έμεινε απαρατήρητο από τον τελευταίο.
«Όταν πιστεύεις ότι τα τεστ τελείωσαν αλλά ο προπονητής σου λέει άλλο ένα λεπτό» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter o Ένγκελς.
https://twitter.com/BjornEngels/status/1008060141726568449
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442