Γεωργιάδης: Οι Πρέσπες θα γίνουν το Καστελόριζο του Τσίπρα
«Οι Ελληνες δεν θα ξεχάσουν την ταπείνωση που αισθάνθηκαν σήμερα» διαμήνυσε στον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Το μήνυμα ότι «οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν την ταπείνωση που αισθάνθηκαν σήμερα» έστειλε στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Προσωπικά, δε, για τον πρωθυπουργό εξέφρασε την εκτίμηση ότι «οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα».
Στην ανάρτησή του στο twitter επισημαίνει: «Ο Ζάεφ είπε: «Οι Μακεδόνες και οι Έλληνες…» θυμηθείτε αυτό που θα σας πω, οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα… οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν την ταπείνωση που αισθάνθηκαν σήμερα».
Παράλληλα, ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Ας γραφτεί στην Ιστορία ότι οι Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Κοτζιάς παρέδωσαν την Μακεδονία μας, υπό τους ήχους του Happy Birthday στον Νίμιτς….».
«Η πλέον εξοργιστική εικόνα ήταν το πόσο ευτυχισμένος και γελαστός ήταν ο Τσίπρας. Καμία συναίσθηση του πένθους και της θλίψης που η πλειοψηφία αισθάνεται. Αυτός όμως υποτίθεται εκπροσωπεί όλους τους Ελληνες…. Ντροπή».
«Κάποτε θα πρέπει να ερωτηθεί ο Πάνος Καμμένος γιατί δεν απείλησε με πτώση της Κυβερνήσεως τον Τσίπρα και του επέτρεψε να κάνει σήμερα αυτό που έκανε. Είχε και την δύναμη και την εξουσιοδότηση από τους ψηφοφόρους του. Γιατί άραγε;»
- Συνταγή: Red velvet cheesecake
- Εξαγωγές: Ποια ελληνικά προϊόντα πρωταγωνιστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Άγιος Βαλεντίνος: Πώς βρέθηκαν τα λείψανα του στη Μυτιλήνη από την Ιταλία
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για το δυναμικό stretching
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
