![Έγινε νονός του Ντάνστον ο Σλούκας [Εικόνα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/06/kostas-sloukas-fenerbahce-istanbul-eb16.jpg)
Έγινε νονός του Ντάνστον ο Σλούκας [Εικόνα]
Ο Αμερικανο-αρμένιος μπασκετμπολίστας βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος και ο Κώστας Σλούκας ήταν ο... νονός του
Μια μορφή συγγένειας ενώνει πλέον τον Μπράιαντ Ντάνστον και τον Κώστα Σλούκα, καθώς ο δεύτερος είναι από το Σάββατο (16/6)… νονός του πρώτου.
Η βάφτιση του Ντάνστον έγινε σε εκκλησία του Φαναρίου στην Κωνσταντινούπολη, με τον Έλληνα γκαρντ να αναλαμβάνει «χρέη» νονού.
Ο σέντερ της Αναντολού Εφές παντρεύτηκε την περασμένη άνοιξη την αγαπημένη του Άννα Καβάσιλα με πολιτικό γάμο, ενώ πλέον αναμένεται και ο θρησκευτικός του γάμος.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο μπασκετμπολίστες υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, ενώ και τώρα παρόλο που έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους παραμένουν καλοί φίλοι.
- Τραγωδία στη Λαμία – 24χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
- Οι κίνδυνοι για τον παγκόσμιο πληθωρισμό, σύμφωνα με έκθεση της JP Morgan
- Ο εύλογος λόγος που το Netflix ήθελε να αποσύρει το «Michael Jackson: The Verdict»
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός 3-2: Εξαιρετικοί οι Πειραιώτες για 70 λεπτά, το χάλασαν στο τέλος οι διαιτητές (vid)
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Εκτός με αναγκαστική αλλαγή και ο Σάλιακας
- Μάχη με τις φλόγες σε Γαλλία και Ισπανία – Ενώθηκαν τα σύννεφα του καπνού από τις δύο πυρκαγιές
