Eπική σε καβγάδες η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, στην οποία συνέβησαν τα παρακάτω περίεργα: Ο (πρόεδρος) Πάνος Καμμένος προέβη σε δριμύτατη (πιο δριμεία δεν γίνεται) παρατήρηση στον Θανάση Παπαχριστόπουλο γιατί… ομιλεί και δεν συντάσσεται με την κομματική γραμμή (που δεν συμφωνεί με τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ). Του έδωσε μάλιστα…εντολή να μην ξαναμιλήσει.

Εν συνεχεία όλα αυτά που ακούγατε στο παρελθόν, ότι ο «Καμμένος είχε πλήρη εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοτζιά», δεν πρόκειται να τα ξανακούσετε, αφού στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ υπήρξαν δύο προτάσεις: Πρώτη να μη δώσουν εξουσιοδότηση στον Νίκο Κοτζιά να υπογράψει τη συμφωνία και δεύτερη να σταματήσει η στήριξη στον Κοτζιά εάν υπογράψει τη συμφωνία. Σε περίπτωση που υπογράψει τη συμφωνία, τότε να θεωρήσουν… άκυρη την υπογραφή του.

Η «εξέταση» στην Κουντουρά

Το καλύτερο όμως με τους ΑΝΕΛ σας το κράτησα για το τέλος. Αφού ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από τον πρόεδρό του να διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο και να μην περιορίζεται σε παρατηρήσεις, ζήτησε τον λόγο η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουράγια να πει ότι «βρίσκω τη συμφωνία καλή».

Τι ήθελε να το πει; Ο Δημήτρης Καμμένος ανέλαβε αμέσως να την… εξετάσει εάν όντως τη διάβασε. Με δυο-τρεις ερωτήσεις που της έκανε κατάλαβε ότι ούτε την πρώτη σελίδα της συμφωνίας διάβασε. Μαθαίνω ότι η κυρία Κουντουρά φλερτάρει να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία αντίρρηση, φτάνει να δοκιμαστεί με… σταυρό.