ΗΠΑ: 2.000 παιδιά χωρίστηκαν από τους μετανάστες γονείς του
Σχεδόν 2.000 παιδιά χωρίστηκαν από τους γονείς τους που συνελήφθησαν, διότι διέσχισαν την αμερικανική μεθόριο χωρίς να διαθέτουν νόμιμα έγγραφα, γνωστοποίησε η κυβέρνηση Τραμπ, περήφανη που το δόγμα για «μηδενική ανοχή» υλοποιείται
Σχεδόν 2.000 παιδιά χωρίστηκαν από τους γονείς τους που συνελήφθησαν, διότι διέσχισαν την αμερικανική μεθόριο χωρίς να διαθέτουν νόμιμα έγγραφα, γνωστοποίησε σήμερα η κυβέρνηση Τραμπ, η οποία διακηρύσσει, επικαλούμενη την παραπάνω πρακτική, τη «μηδενική ανοχή» προς τους παράτυπους μετανάστες.
Το διάστημα μεταξύ 19ης Απριλίου και 31η Μαΐου, 1.995 ανήλικοι απομακρύνθηκαν από 1.940 ενήλικες που συνελήφθηκαν και παραμένουν υπό κράτηση από την αστυνομία των συνόρων εν αναμονή της άσκησης διώξεων σε βάρος τους, επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ το έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι «δεν θα αγνοούμε πλέον τον νόμο».
- Εθνική πόλο Γυναικών: Η 15άδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας
- Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός πήγε να πάρει το παιδί του από το σχολείο – Κατέληξε σε τοίχο, τρεις τραυματίες
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
