Σχεδόν βέβαιος για τη συμμετοχή του Μοχάμεντ Σαλάχ στο αυριανό (15/6) εναρκτήριο ματς της Αιγύπτου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, εμφανίστηκε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω σχεδόν κατά 100% ότι θα παίξει, εκτός κάποιου απροόπτου της τελευταίας στιγμής», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ουρουγουάη, στο Εκατέρινμπουργκ.
Ο άσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στον ώμο στις 26 Μαϊου, στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ, και αρχικά εκφράστηκαν αμφιβολίες ακόμη και για το αν θα προλάβαινε το Μουντιάλ. Ο Κούπερ τον συμπεριέλαβε τελικά στην 23άδα της Αιγύπτου και προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα, παρότι ο Σαλάχ επανήλθε μόλις χθες (13/6) στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ης σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα, ο οποίος πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague