Η απόκτηση ενός ακραίου που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι αυτή τη στιγμή μεταγραφική προτεραιότητα για την ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει ρίξει εκεί το περισσότερο βάρος αναφορικά με την ενίσχυσή της. Οι Κιτρινόμαυροι, έπειτα από σχετική εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, προχωρούν για να τελειώσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή άμεσα. Ακόμα και εντός της επόμενης εβδομάδας.

Όλα δείχνουν πως στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει σε 1-2 περιπτώσεις εξτρέμ που ξεχωρίζουν και τις οποίες δουλεύουν εντατικά τα τελευταία 24ωρα. Με στόχο σύντομα να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις. Φαίνεται λοιπόν πως η Ένωση ρίχνει εκεί το βάρος αναφορικά με την ενίσχυσή της, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο το θέμα του σέντερ φορ.

Ο Ουζουνίδης εκτιμά πως το ζήτημα του στράικερ μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Έχοντας στο μυαλό του να αξιοποιήσει εκεί σε πρώτη φάση τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά και τον Γιώργο Γιακουμάκη. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται ο σέντερ φορ που αναζητά η ΑΕΚ να ενταχθεί στην ομάδα μετά την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας