Που στοχεύει η πρόταση μομφής της ΝΔ
Μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου αναμένεται να καταθέσει την πρόταση μομφής η ΝΔ για το Σκοπιανό
Τον κατάλληλο χρόνο προκειμένου να καταθέσει την πρόταση μομφής με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό αναζητά η ΝΔ η οποία έχει μαζέψει τις υπογραφές που απαιτούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση της πρότασης μομφής θα γίνει μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου (έχει προσδιοριστεί για τις 3 το μεσημέρι) ή αργότερα εντός της ημέρας ή πιθανότατα αύριο Παρασκευή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», η επίσημη εκδοχή για αυτή την κίνηση είναι πως ο πρωθυπουργός οφείλει να επιβεβαιώσει άμεσα στη Βουλή ότι διαθέτει την εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας των βουλευτών πριν δεσμεύσει τη χώρα με μία επιβλαβή για τα εθνικά συμφέροντα συμφωνίας.
Η ΝΔ όμως με την πρόταση μομφής, αναφέρει η εφημερίδα, θέλει ακόμη να «φωτίσει λίγο καλύτερα την κωλοτούμπα του Πάνου Καμμένου. Βοηθάμε, δηλαδή, τους πολίτες να συγκρίνουν τι έλεγε προεκλογικά το 2015 και τι λέει τώρα» σημειώνει έμπειρος κοινοβουλευτικός του κόμματος.
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου-Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)

