Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλειστός παραμένει ο ΧΥΤΑ Φυλής

Κλειστός παραμένει ο ΧΥΤΑ Φυλής

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους επιχειρηματίες να διαχειριστούν με σύνεση τα απορρίμματά τους έως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου

Κλειστός παραμένει ο ΧΥΤΑ Φυλής, μετά από το γνωστό πρόβλημα του ρήγματος που δημιουργήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της διεύθυνσης καθαριότητας του δήμου Αθηναίων και για την έως τώρα εικόνα της πόλης, «παρ’ ότι είναι αδύνατον να εκτελεστεί το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων υπό τις παρούσες συνθήκες».

Ελπίζουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση, ότι ο νέος τρόπος διαχείρισης απορριμμάτων που έχει εγκαινιάσει ο δήμος Αθηναίων το τελευταίο χρονικό διάστημα, να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο άμεσο μέλλον.

Ο σύλλογος καλεί τους εμπόρους της Αθήνας «να διαχειριστούν με σύνεση τα απορρίμματά τους έως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, που υπάρχει πιθανότητα να επαναλειτουργήσει ο ΧΥΤΑ, και να επικοινωνούν με τη διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων για όποιο πρόβλημα».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024