Οικογενειοκρατία στην Αριστερά; Αντε καλέ. Αυτά δε γίνονται. Όμως, φαίνεται να υπάρχουν κι εξαιρέσεις στις οικογενειακές υποθέσεις. Μια τέτοια ιστορία θα σας διηγηθώ για να δείτε πώς λειτουργούν στην κυβέρνηση με αφορμή το Μακεδονικό.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, κατ’ ιδίαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, πώς είναι δυνατόν να έχει ο πρωθυπουργός τη νομιμοποίηση για να υπογράψει τη συμφωνία όταν δεν τον στηρίζει ο σύμμαχος, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Τζανακόπουλος, ατάραχος απάντησε: «Ολες μας οι απόψεις για το θέμα συνοψίζονται στη σελίδα 9 της Εφημερίδας των Συντακτών». Εκπληκτοι όσοι τον άκουσαν έσπευσαν να διαβάσουν τη σελίδα 9 της γνωστής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας και τι βρήκαν; Ένα άρθρο όπου αναπτύσσονται οι θέσεις για το Μακεδονικό και το οποίο υπογράφει… ο Αντώνης Τζανακόπουλος. Είναι αναπληρωτής καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Εσχάτως έχει μπει στο πρωθυπουργικό περιβάλλον και βοηθά το κυβερνητικό έργο απ’ ότι λέγεται. Να θυμίσουμε επίσης ότι τον Φεβρουάριο του 2017 διορίστηκε από τον Ν. Κοτζιά στο Επιστημονικό Συμβούλιο του υπ. Εξωτερικών με τριετή μάλιστα θητεία.

Οικογενειακή υπόθεση και το Μακεδονικό λοιπόν…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο