
Παρέμβαση εισαγγελέα για το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού»
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών ζητά να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της "Προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας", "παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων" κ.α.
Eντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό».
Στο επίμαχο δημοσίευμα με τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για το Μακεδονικό παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικός Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπαμα.
Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ζητείται να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων» κ.α.
- Europe’s 50 Best Bars 2026: Ελληνικός θρίαμβος – Δύο μπαρ της Αθήνας στην κορυφή, συνολικά έξι διακρίσεις
- Μπακογιάννη: Δεν θα υπάρξει καμία τροπολογία για τον Ντίλιαν – Θα ήμουν απέναντι
- Δεν έχουμε καν αρχίσει να συνειδητοποιούμε τι πάει στραβά με την χρήση της AI στην εργασία
- Ήταν ο δυτικός μαρξισμός μια συνωμοσία;
- Πως συνδέουν Μάικ Τζέιμς και Παναθηναϊκό
- Νέο, φθηνό κινεζικό μοντέλο ΑΙ τα βάζει με την Anthropic και την OpenAI



