Το δικό του «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε επί 13 συναπτά έτη στον Παναθηναϊκό ως βοηθός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.
Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέλεξε το Facebook για να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό παράγοντα των «πράσινων», υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων…. «Αντίο Κύριε Παύλε και σε ευχαριστώ, για πολλά…».
«Μεγάλη θλίψη. Απώλεια τεράστια. Ένας άνθρωπος παλιάς κοπής, λίγα λόγια και σταράτα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ας βρούνε δύναμη για αυτές τις δύσκολες στιγμές να τον θυμούνται στις αμέτρητες καλές στιγμές που έζησαν μαζί του.
Ελαφρύ να’ναι το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αντίο Κύριε Παύλε και σε ευχαριστώ, για πολλά…» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα