Βορίδης κατά Καμμένου για ΠΓΔΜ
«Οι νομικές συνέπειες δεν αρχίζουν αργότερα, αρχίζουν με την υπογραφή. Γι' αυτό, φτάνει η κοροϊδία. Εδώ, δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε θα κοροϊδεύουμε τον ελληνικό λαό» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
«Υπογραφές διεθνών συμφωνιών ανεξαρτήτως του χρόνου που κυρώνονται από τη Βουλή παράγουν έννομες συνέπειες» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στις εξελίξεις για το ονοματολογικό της ΠΓΜΔ.
«Κι όποιος δεν συμφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες, αλλιώς συμφωνεί» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι αναφέρεται «στις δηλώσεις του κ. Καμμένου σήμερα για τη συγκεκριμένη συμφωνία, που δήθεν διαφωνεί, αλλά επειδή υπάρχει η μετενέργεια και οι νομικές συνέπειες, που υποτίθεται θα αρχίσουν αργότερα, γι’ αυτό και δεν τον νοιάζει».
«Οι νομικές συνέπειες δεν αρχίζουν αργότερα, αρχίζουν με την υπογραφή. Γι’ αυτό, φτάνει η κοροϊδία. Εδώ, δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε θα κοροϊδεύουμε τον ελληνικό λαό» κατέληξε ο κ. Βορίδης.
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Μέση Ανατολή: 25 δισ. δολάρια έχει κοστίσει ο πόλεμος στις εταιρείες – Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται
- Έχω παιδιά: Πώς να γίνεις cool;
- Ρόδος: Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο δυστύχημα – «Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»
- Κεφαλονιά: Σε βαρύ κλίμα το 40ήμερο μνημόσυνο για τη 19χρονη Μυρτώ – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της
- Γαλλία: Δέκα νέα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίστηκαν σε έρευνα
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Ryanair: Τα σχέδιά της για το σενάριο του «Αρμαγεδδώνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442