Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόδραση μέσα στο σκηνικό του James Bond 007

Απόδραση μέσα στο σκηνικό του James Bond 007

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να δεις από κοντά το σκηνικό δράσης του James Bond 007?

Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι γνωστές για τις θεαματικές τοποθεσίες και τις σκηνές δράσης που αγγίζουν τα όρια του αδύνατου. Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε να βρεθείτε εσείς μέσα σε αυτά τα φαντασμαγορικά σκηνικά;

Η εταιρεία παραγωγής πίσω από τις ταινίες του Μποντ, EON, σε συνεργασία με τα MGM Studios και την εταιρία τελεφερίκ Bergbahnen Sölden, αποκαλύπτει το πρώτο μόνιμο κτίριο αφιερωμένο στον γνωστό πράκτορα, παγκοσμίως. Ο λόγος για την κινηματογραφική εγκατάσταση «007 Elements» που εγκαταστάθηκε στην κορυφή του βουνού Gaislachkogl, σχεδόν 10.000 πόδια επάνω στις αυστριακές Άλπεις και ανοίγει τις πόρτες του στις 12 Ιουλίου.

Αυτή η νέα εγκατάσταση θα προβάλει τη θέση της κινούμενης οροφής αλλά και το διαφανές εστιατόριο από πάγο ονόματι «Q».Και τα δύο προβάλλονται στην τελευταία ταινία του Μποντ, «Spectre» σχεδιασμένα από τον βραβευμένο αυστριακό αρχιτέκτονα Johann Obermoser.

Ο Neal Callow, ο καλλιτεχνικός διευθυντής με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος συνεργάστηκε σε όλες τις ταινίες Τζέιμς Μποντ με τον Daniel Craig, αναφέρει:  «Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στην αντίθεση του φωτός με το σκοτάδι».

Το κτίριο θα διατηρείται στους 33,8 βαθμούς Φαρενάιτ για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να διαταραχθούν τα κατεψυγμένα θεμέλια.

Οπότε αν λατρεύετε την περιπέτεια ετοιμαστείτε να ζήσετε από κοντά την απόλυτη εμπειρία δράσης του πιο διάσημου πράκτορα!

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024