
Την Τετάρτη συνάντηση Μέρκελ – Ζάεφ στο Βερολίνο
Έχοντας συμφωνήσει με την Ελλάδα για το ονοματολογικό θέλει να ταξιδέψει στη Γερμανία ο Ζόρα Ζάεφ
Επίσκεψη εργασίας στην Φρανκφούρτη έχει προγραμματίσει για τις 13 και 14 Ιουνίου, κυβερνητική αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ θα συζητήσει με τη γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ τις εξελίξεις στο ζήτημα της επίλυσης του ονοματολογικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ζάεφ θέλει να ταξιδέψει στη Γερμανία έχοντας συμφωνήσει με την Ελλάδα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ακυρώσει το ταξίδι του στην Γερμανία εάν δεν υπάρχει λύση μέχρι τότε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανία επιθυμεί άμεση επίλυση του ζητήματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, τον κ. Ζάεφ θα συνοδεύουν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για Οικονομικά Θέματα Κότσο Ανγιούζεφ, ο υπουργοί Οικονομικών Ντράγκαν Τεντόφσκι, Οικονομίας Κρέσικ Μπεκτεζί, Υγείας Βένκο Φίλιπτσε και ο διευθυντής της Υπηρεσίας για τις Τεχνολογικές Βιομηχανικές Ζώνες Ανάπτυξης (DTIDZ) Αλεξάνταρ Μλαντένοφσκι.
Η αντιπροσωπεία θα έχει επίσης συναντήσεις με καθηγητές και ιατρούς στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Γκαίτε της Φρανκφούρτης και με στελέχη της Deutsche Bank και γερμανικών εταιρειών.
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




