Έφθασε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Ουκρανός ελληνικής καταγωγής Εβγκέν Χατσερίντι.
Ο υψηλόσωμος στόπερ συνοδευόμενος από τον Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, πέρασε από ιατρικό έλεγχο που αποδείχτηκε θετικός για τον ποδοσφαιριστή, ενώ αυτός στην συνέχεια βρέθηκε σε Τούμπα και Νέα Μεσήμβρια, προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του “Δικεφάλου”.
Ο Ουκρανός αμυντικός τις επόμενες μέρες θα αναζητήσει κατοικία για την εγκατάσταση του στην πόλη και θα αναχωρήσει για την συνέχιση των διακοπών του, ενώ θα δώσει και το παρόν κανονικά στην “πρώτη” της ομάδας στις 20 του μήνα.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.