
Την Τετάρτη η κηδεία του Π. Γιαννακόπουλου – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Την ευκαιρία να «αποχαιρετήσουν» την εμβληματική μορφή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλο Γιαννακόπουλο θα έχουν όσοι παρευρεθούν στον περιβάλλοντα χώρο της Μητόπολης την Τετάρτη (13/6)
Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου την Tετάρτη (13/6).
Πριν τη νεκρώσιμο ακολουθία, η σορός του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (στον περιβάλλοντα χώρο της Μητρόπολης) από τις 8:30 μέχρι τις 13:00, όπου φίλοι, συγγενείς αλλά ακόμη και απλός κόσμος θα μπορέσει να πει το τελευταίο «αντίο» στον ευεργέτη του Παναθηναϊκού.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στο 1ο Νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό τίτλο.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.
Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος Ρούμεν Ράντεφ προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Μητσοτάκης – Ο πρωθυπουργός καλύπτει τον Γεωργιάδη
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία


