
Τι κάνουν τα αμερικανικά drones στην Ελλάδα – Το στρατιωτικό σχέδιο των ΗΠΑ
Τι κρύβουν οι επαφές με τοπικούς παράγοντες στην Αλεξανδρούπολη
Tα αμερικανικά drones άρχισαν εδώ και δύο μήνες να επιχειρούν από ελληνικό στρατιωτικό αεροδρόμιο, ενώ οι Αμερικανοί επεκτείνουν τις στρατιωτικές δραστηριότητές τους στη χώρα μας.
Τα «εγκαίνια» (εάν μπορούν έτσι να χαρακτηριστούν) των επιχειρήσεων των drones από την 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας τα πραγματοποίησε πρόσφατα ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, o οποίος και επιθεώρησε τη βάση.
Ένα δημοσίευμα, μάλιστα, του defensenews.com, που ανέφερε πως η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ ξεκίνησε μεν τη χρήση των MQ-9 Reaper (θεριστές) drones από τη βάση πολεμικής αεροπορίας της Λάρισας, που βρίσκεται στο μέσον της ανατολικής πλευράς της Ελλάδας, κοντά στο Αιγαίο Πέλαγος, αλλά η παρουσία τους στην Ελλάδα θα είναι προσωρινή, καθόλου δεν ανησύχησε την κυβέρνηση. Διότι, όπως εξήγησαν οι επιτελείς, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.
- Σε ποιους διαιτητές ο Λανουά μοίρασε μπράβο (και για την αποβολή του Νίκολιτς) και ποιους έβγαλε στη σέντρα
- Υποκλοπές: Στις 16 Απριλίου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επένδυσε σε εταιρεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ
- Τι σημαίνει το πολωνικό «όχι» στην αποστολή Patriot στη Μέση Ανατολή
- Παιχνίδια πολέμου: Πώς το Ιράν νίκησε τον Τραμπ στη viral προπαγάνδα – «Lego και AI»
- Ποιος ήθελε να κλείσει τις τράπεζες; – Το έτοιμο σχέδιο από το 2012 της ΝΔ, που «ξεχνούν» αλλά «σταυρώνουν» τον Τσίπρα




