
Πώς η Τέιλορ Σουίφτ αναδείχθηκε στην πιο stylish τραγουδίστρια…
Η 29χρονη τραγουδίστρια είναι μία από τις ισχυρότερες και πλουσιότερες γυναίκες στην παγκόσμια show business
Η Τέιλορ Σουίφτ αγαπάει το κόκκινο κραγιόν. Ίσως επειδή το emperor red είναι το χρώμα του πάθους, της απόλυτης κυριαρχίας και του εκλεπτυσμένου (κάποιες φορές όχι) γούστου. Η αμερικανικής καταγωγής 29 ετών τραγουδίστρια, μία από τις ισχυρότερες και πλουσιότερες γυναίκες στην παγκόσμια show business, αναφέρθηκε στο red lip (I got that red-lip classic thing that you like) μέσα από το τραγούδι της “Style”.
Η Σουίφτ μπορεί να υποστηρίξει άνετα το κόκκινο κραγιόν. Πέρα από μια πολύ όμορφη, νεαρή γυναίκα, η τραγουδίστρια, συνθέτης και ηθοποιός είναι πολύ elegant. Η Τέιλορ Σουίφτ, με δεκάδες πρωτιές όσον αφορά τα προσωπικά της μουσικά άλμπουμ, διαθέτει προσωπικό fashion blog. Η ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής λατρεύει τα φορέματα, κοριτσίστικα, χαρούμενα της διάσημης σχεδιάστριας Kate Spade (το Stripe & Carolyn dress, άφησε εποχή, όταν το φόρεσε σε πάρτι), η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της πριν από μερικές ημέρες.
Η τραγουδίστρια θαυμάζει επίσης τις δημιουργίες Balmain, Faith Connexion (τα t-shirts), τα παπούτσια Loutouttin, τις μπότες Giuseppe Zanotti. Η Τέιλορ ντυμένη με ρούχα των Dior, Balmain, Alaia, ό,τι πιο ακριβό και chic, δίνει μαθήματα στυλ μέσα από τα βίντεο κλίπ της, τα οποία αποτελούν πανάκριβες παραγωγές. Όταν ανεβαίνει στη σκηνή, το elegant κορίτσι γίνεται περισσότερο sexy.
Η εμφάνισή της με ασημένιο, γεμάτο κρύσταλλα διάφανο body του Nicolas Jerman, συνδυαζόταν με μποτίνια Stuart Weitrmakk.
Μερικές μόλις ημέρες πριν στην Ουαλία, ήταν αφόρητα sexy, όταν «σκαρφάλωσε» στη σκηνή με jump suit Jessica Jones που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της. Συνόδευε το «κορμάκι» με Christian Loubouttin custom boots. Πανύψηλες, με χοντρά τακούνια.
Η διαφορά της Τέιλορ από τις μεγαλύτερες στην ηλικία αντίστοιχα όμως sexy Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιονσέ, Ριάνα, είναι το αριστοκρατικό της στυλ. Όπως υποστηρίζει fashion editor διεθνών εντύπων «η Σουίφτ διαθέτει class ακόμα και αν ντυθεί με κουρέλια». Έχει δίκιο.
- ΣΥΡΙΖΑ σε αποσύνθεση: Αποχωρήσεις, διχασμός και στο βάθος οι «κομμένοι»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 4.734 οι νεκροί από τους σεισμούς σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Ντούα Λίπα: Ηχηρή παρέμβαση για την Αλβανία – Υπέρ της Επανάστασης των Φλαμίνγκο, κατά του Ράμα
- H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τον Τίλεμανς (pics+vids)
- Γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πάρκινγκ; Μία έρευνα δίνει την απάντηση
- Αναφορές για βύθιση φορτηγού πλοίου χύδην φορτίου στο Μπάνταρ Αμπάς του Ορμούζ [βίντεο]
