Σάββατο 09 Μαϊου 2026
weather-icon 23o
Ο αγχωμένος Τσακαλώτος και η θυγατέρα του

Ο αγχωμένος Τσακαλώτος και η θυγατέρα του

Το «πρόβλημα» του υπουργού δεν είχε να κάνει με τα τετριμμένα της διαπραγμάτευσης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Αγχωμένο και προβληματισμένο είδαν το πρωί της Παρασκευής τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο οι βουλευτές των ΑΝΕΛ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής του (ή του «μασάζ» τους) για το πολυνομοσχέδιο.

Οι περισσότεροι υπέθεσαν πως η νευρικότητα είχε να κάνει με το «πάγωμα» εκταμίευσης της δόσης του 1 δισ. ευρώ από τον ESM, αλλά γρήγορα διαψεύστηκαν. Το «πρόβλημα» του υπουργού, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, δεν είχε να κάνει με τα τετριμμένα της διαπραγμάτευσης.

Είχε άγχος γιατί η κόρη του Μαρία έδινε Πανελλαδικές και δεν είχε ενημερωθεί αν τα πήγε καλά. Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας έπεσε ένα κείμενο του Δ. Μαρωνίτη, γεγονός που επέτεινε την ανησυχία του υπουργού καθώς, όπως είπε, «ο Μαρωνίτης γράφει περίπλοκα, δεν γράφει απλά».

Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος: Είναι ευτυχής, έλεγε, επειδή η Μαρία αγαπά τη νομική επιστήμη και δεν ήθελε να ακούσει για… οικονομικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 09 Μαϊου 2026
Cookies