Ως γνωστόν ο Κώστας Καραμανλής βλέπει κόσμο στο γραφείο του. Ενίοτε επικρατεί στην Παναγή Κυριακού και συνωστισμός. Την Πέμπτη ας πούμε την ώρα που έβγαινε ο βουλευτής Εβρου Τάσος Δημοσχάκης, έμπαινε η Ολγα Κεφαλογιάννη.

Τι συνέδεε τους δύο βουλευτές; Ο ένας έχει εικόνα και εκλέγεται στον Εβρο, η δεύτερη την Τετάρτη διακτινίστηκε για λίγο στο Σουφλί και με μια ενδιαφέρουσα παρέα επισκέφθηκε το Μουσείο Μεταξιού στο Σουφλί.

Μάλιστα, η λαμπερή Ολγα – δραστήρια εσχάτως – φωτογραφίστηκε στην είσοδο του Μουσείου με τις κυρίες Γεωργία Σαμαρά, Μαρέβα Μητσοτάκη και Σοφία Στάικου. Με την τελευταία έχει εξαιρετικές σχέσεις, ενώ ως γνωστόν το Μουσείο ανήκει στο περίφημο δίκτυο πολιτισμού του Ομίλου Πειραιώς. Πάμε όμως τώρα στον Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός, έμαθα, είδε τη φωτογραφία και ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς πήγε το ταξίδι της Ολγας στις εσχατιές της χώρας.

Εξού και την κάλεσε. Μαθαίνω λοιπόν πως επίκεντρο της κουβέντας ήταν η Θράκη ενώ ο Καραμανλής εμφανίζεται ανήσυχος για την περιοχή και για τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου…