Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Κιμ παρακαλούσε γονυπετής τον Τραμπ να γίνει η σύνοδος»

«Ο Κιμ παρακαλούσε γονυπετής τον Τραμπ να γίνει η σύνοδος»

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα κι εκλιπάρησε να γίνει (η σύνοδος) και σε ακριβώς αυτή τη θέση θέλεις να τον έχεις»,

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρούντι Τζουλιάνι, υποστήριξε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εκλιπαρούσε «στα τέσσερα» να γίνει η σύνοδος κορυφής με τον αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με την εφημερίδα The Wall Street Journal.

«Έλεγαν (οι Βορειοκορεάτες) ότι θα εξαπέλυαν πυρηνικό πόλεμο εναντίον μας, ότι θα μας νικούσαν σ’ έναν πυρηνικό πόλεμο», είπε ο Τζουλιάνι κατά τη διάρκεια συνάντησης επενδυτών στο Τελ Αβίβ, κατά το δημοσίευμα.

«Εμείς (οι ΗΠΑ) είπαμε ότι δεν θα πάρουμε μέρος σε μια σύνοδο υπό αυτές τις περιστάσεις», συνέχισε, αναφερόμενος στη συνάντηση που ακυρώθηκε στα τέλη του Μαΐου από τον Τραμπ, πριν τελικά επιβεβαιωθεί από τον ίδιο ότι θα γίνει όπως προγραμματιζόταν αρχικά, τη 12η Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

«Και λοιπόν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα κι εκλιπάρησε να γίνει (η σύνοδος) και σε ακριβώς αυτή τη θέση θέλεις να τον έχεις», συμπλήρωσε ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος έκρινε πως η Ουάσινγκτον έχει πλέον το πάνω χέρι στη συνάντηση αυτή.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης ξεκινά σήμερα διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα, καθώς οι προετοιμασίες εντείνονται στην πόλη-κράτος για την ιστορική σύνοδο κορυφής Τραμπ-Κιμ, αφού απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα ως την ημέρα που θα γίνει.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024