Βαρύ πρόστιμο της UEFA στην Μπεσίκτας για την εισβολή… γάτας στον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση του περασμένου Μαρτίου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League.
Το πρόστιμο θα «αγγίξει» τις 34 χιλιάδες ευρώ, ενώ σημειώνεται πως ο διαιτητής του αγώνα, Μάικλ Όλιβερ, είχε αναγκαστεί να διακόψει τον αγώνα, όταν η γάτα ξέφυγε από την περιφρούρηση του γηπέδου και εισέβαλε στο γήπεδο.
Για την ιστορία, οι «Βαυαροί επικράτησαν με 1-3 και σε συνδυασμό με το 5-0 του πρώτου αγώνα στο Μόναχο, προκρίθηκαν «εύκολα» στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως την ερχόμενη Τετάρτη (20/5, 13:00) θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2026-27
Στον... αέρα το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ιταλία (7 Ιουνίου), καθώς οι Ιταλοί προτίθενται να παραταχθούν με την U21 ομάδα τους, κάτι που δεν δέχεται η ελληνική πλευρά.