Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβγαλαν στο «σφυρί» σπίτι τυφλού που ήταν εγγυητής σε δάνειο

Έβγαλαν στο «σφυρί» σπίτι τυφλού που ήταν εγγυητής σε δάνειο

Ο δανειολήπτης φρόντισε να πουλήσει τα υπάρχοντά του για να μην μπορεί κανείς να του κατασχέσει την περιουσία και πλέον αδιαφορεί για το μέλλον του εγγυητή

Σε μια απίστευτη περιπέτεια βρέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος προ ετών υπέγραψε ως εγγυητής στο δάνειο ενός φιλικού ζευγαριού.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι τυφλός και ζει πλέον με ένα επίδομα 680 ευρώ ανά δίμηνο, κλήθηκε να εξοφλήσει εκείνος το δάνειο του δανειολήπτη, καθώς ο ίδιος αδυνατούσε να πληρώσει.

Από το 2000 έως το 2007, πριν ακόμα προκύψει το θέμα της τύφλωσης του άνδρα, κι ενώ ο ίδιος εργαζόταν, φρόντιζε να πληρώνει κανονικά το δάνειο των φίλων του σαν να ήταν δικό του.

Από τη στιγμή της τύφλωσης όμως ο άνδρας σταμάτησε να εργάζεται και αναγκάστηκε να ζει με τη γυναίκα του λαμβάνοντας μονάχα το επίδομα των 680 ευρώ ανά δύο μήνες, αδυνατώντας να πληρώνει και το ξένο δάνειο.

Έτσι, η τράπεζα προχώρησε σε κλήτευση για το σπίτι του, το οποίο ήθελε να βγάλει στο «σφυρί».

Όπως τόνισε η σύζυγός του μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο δανειολήπτης φρόντισε να πουλήσει τα υπάρχοντά του για να μην μπορεί κανείς να του κατασχέσει την περιουσία και πλέον αδιαφορεί για το μέλλον του φίλου – εγγυητή.

Αποτέλεσμα είναι ο άτυχος άνδρας να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με δύο εγκεφαλικά επεισόδια και η γυναίκα του να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024